Avicii u dokumentarcu predvidio vlastitu smrt, u objavljenom isječku vidi se koliko mu je bilo loše

DJ AVICII
Netflix je prije nekoliko tjedana objavio dokumentarac 'Avicii: True Stories', no jučer ga je povukao bez ikakvog objašnjenja.

U dokumentarcu je Avicii, pravim imenom Tim Bergling, koji je preminuo 20. travnja u 29. godini, govorio o tome da je, unatoč svom lošem zdravlju, stalno pod pritiskom da mora nastaviti s nastupima.

"Rekao sam im - neću moći više nastupati. Toliko puta sam im rekao da ću umrijeti. Nisam očekivao da će me ovako tjerati na gaže kad znaju kako se osjećam. Očekivao sam potporu, pogotovo kad znaju kroz što sam prošao. Svi znaju da sam tjeskoban i da sam se trudio", izjavio je u spomenutom dokumentarcu.

Slavni DJ je bolovao od akutnog pankreatitisa, teške upale gušterače koja je uzrokovana pretjeranim konzumiranjem alkohola. Zbog toga je bio prisiljen prestati s nastupima.

"Htio sam napraviti brutalno iskren film o Timu kao osobi, a ne samo o Aviciiju. Svi znaju Aviciija, ali jako malo ljudi poznaje Tima. Mislim da ovaj dokumentarac pokazuje Timovu borbu i snagu njegovog karaktera. Biti svjetska zvijezda nije toliko lako kako izgleda na Instagramu", izjavio je redatelj dokumentarca Levan Tsikurishvili.

Iako je film povučen s Netflixa, na YouTubeu je ostao isječak nastao kada je Aviciiju na turneji pozlilo zbog bolesne jetre te je završio u australskoj bolnici. Otpustili su ga s tabletama protiv bolova koje su ga doslovno rušile i s uputom da ne smije ni jesti ni piti dok mu otečena jetra ne splasne. Unatoč tome, DJ je već sljedećeg dana nastavio turneju....