Autori 'Seksa i grada' ispričali kako su snimili jednu toliko odvratnu scenu da su je morali izbaciti

sex i grad
Serija 'Seks i grad' ove godine slavi 20. rođendan. Iako se reprize puštaju i dan danas, a fanovi misle da znaju apsolutno sve što se događalo na setu, ipak postoje neke neispričane priče.

Tvorac serije Darren Star je tako za Vanity Fair ispričao da im je HBO jednom naredio da izrežu jednu scenu iz epizode jer je bila preodvratna.

Radi se o epizodi iz prve sezone u kojoj je Charlotte hodala s tipom po imenu Michael koji ju je cijelo vrijeme tjerao da ga oralno zadovolji.

"On u epizodi stalno gura njenu glavu prema svojem spolovilu pokušavajući je nagovoriti na oralni seks. A ima i zlatnog retriver koji je stalno u kadru. U zadnjoj sceni Charlotte ga optužuje da je oralni seks jedino što hoće od nje i izjuri van", ispričao je Darren.

I to je verzija koju smo imali priliku vidjeti, no u originalu se dogodilo još i ovo.

"Charotte se vratila i ugledala kako mu njegov zlatni retriver pruža oralno zadovoljstvo", otkrio je Star.

"Zapravo je odvratno što smo to uopće snimili. Snimali smo njega kako maže maslac od kikirikija na svoj penis i onda se Charlotte vraća i vidi sve to... Stvarno ne mogu vjerovati što nam je palo na pamet", dodala je producentica i scenaristica serije Amy B. Harris.

Ni mi ne možemo vjerovati i potpuno nam je jasno zašto je HBO izbacio tu scenu.