FOTO  Anja Bijelić izabrana za Miss Zadarske županije!

Anja Bijelić, izbor za miss, zadar
Deset prekrasnih djevojaka borilo se za titulu najljepše pa žiriju u kojem je sudjelovala i aktualna misica Antonija Gogić nije bilo lako donijeti konačnu odluku. Na kraju, s tek nekoliko bodova više, krunu je ponijela Anja Bijelić, prvom pratiljom proglašena je Anita Medo, a lentom druge pratilje okitila se Tanja Mlinarić. Miss Zadarske županije imala se razloga za dvostruko slavlje - osvojila je titulu Miss Fotogeničnosti dok je Antonia Vukić proglašena za Miss simpatičnosti.

Lijepa Anja ima 19 godina i završila je ekonomsku školu. Njena velika strast je sport, osobito pole dance i fitness pa u budućnosti planira postati sportska menadžerica

Biogradsku noć ljepote vodila je Hana Tabaković, a za dobru glazbu pobrinuli su se Antonija Šola, Petar Dragojević te grupe Barabe i Diamond Soul Factory.

Natjecateljice su se predstavile u haljinama domaćih dizajnerica Katarine Mamić, Ivane Jurić i Klare Ivanović uz koje su savršeno pristajale kolekcije nakita Sia Art by Marija Ivandić i Jo Jo design. Za blistavi izgled ljepotica pobrinuli su se vizažisti Artdecoa, frizeri Studija Goga, kozmetika Ziaja i zagrebačka poliklinika Ribnjak.

„Iznimno smo zadovoljni što se nakon dugih sedam godina ovdje ponovno održao izbor za Miss i što će naša lijepa Anja 12. lipnja u Crikvenici predstavljati Zadarsku županiju. Osobito smo ponosni na humanitarnu dimenziju izbora jer smo u suradnji s trgovačkim lancem Ultra Sonik donirali 3.000 kuna ugroženoj obitelji iz Pridrage." - ponosno ističu organizatori Alen Ljubić i Klara Ivanović.

Resort Crvena Luka na čelu s direktorom Pietrom Paolom Prodijem pokazao se kao vrhunski domaćin, a ova manifestacija je zaživijela uz veliki trud glavnih pokrovitelja grada Biograda i Turističke zajednice Biograda te uz podršku Turističke zajednice Nina i općina Pakoštane, Sv. Filip i Jakov, Zemunik i Jasenice.

 

Fotografije: Nikola Klobučarić