Angelina bi mogla ostati bez skrbništva ako Bradu ne omogući češće viđanje djece

Angelina Jolie, Brad Pitt
Sud je naredio Angelini Jolie da Bradu Pittu mora omogućiti češće viđanje djece jer bi u protivnom mogla izgubiti skrbništvo.

U sudskim dokumentima stoji da bi gubitak veze s ocem bio poguban za njihovo šestero djece te Angelina mora omogućiti Bradu da djecu redovito viđa dok ona snima film 'Maleficent 2' ovo ljeto u Velikoj Britaniji.

Sud vjeruje da su djeca sigurna s Pittom te da je jako važno da imaju zdrav i dobar odnos s oba roditelja. Jedino će najstarije dijete, 16-godišnji Maddox, moći sam odabrati koliko će vremena provoditi s kojim roditeljem jer ga sud smatra dovoljno odraslim.

Angelina mora svakom djetetu omogućiti vlastiti mobitel na koji ih Pitt može nazvati ili poslati poruku kad god želi, bez njenog nadzora.

Brad će viđati djecu deset dana sredinom lipnja u Londonu. Četiri sata na dan moći će provesti s jednim ili dvoje djece. Od 27. lipnja do 1. srpnja moći će s njima provesti 10 sati dnevno, a od 8. srpnja do 14. srpnja četiri sata dnevno. Krajem srpnja glumac će ih moći viđati u Los Angelesu, tjedan dana.

Na susretima u Londonu mora biti prisutan i psiholog, a dok će djeca biti s njim u Los Angelesu, mora se pobinuti da odlaze kod svojih psihologa.

Svaki put kada su djeca s Bradom, Angelina ih ima pravo nazvati samo jednom dnevno, a ako ne ispoštuje sva ova pravila, mogla bi ostati bez skrbništva.