Anarhiv iz Čapljine pobjednik festivala [email protected]

Pobjednik [email protected], festivala autorskih bendova, je grupa Anarhiv iz Čapljine!

Ovaj četveročlani rock/post-grunge bend osnovan je 2011., s autorskim radom počinju 2013., a svoj prvi demo album 'Shit happens' izdaju prošle godine. U jakoj konkurenciji osvojili su prvo mjesto ispred grupa Rhea iz Šibenika i Mind Zoo iz Splita. Anarhiv kao nagradu dobiva snimanje singla u studiju Deva pod producentskom palicom Deana Brkića, video spot u režiji Vojana Koceića, te nastup na Exit festivalu u Novom Sadu. O pobjedniku festivala odlučivala je publika i tročlani žiri kojeg su činili Dean Clea Brkić, Saša Antić i Davor Gavran, a u finalnom glazbenom ringu ovog festivala u petak u Judinom drvu nastupili su pobjednici pet kvalifikacijskih večeri: Pale Blu (Split), Mind Zoo (Split), Rhea (Šibenik), Anarhiv (Čapljina), Republika (Slavonski Brod) i najbolji drugoplasirani bend - 058 (Split).

- Tko nije bio na finalu, propustio je glazbeni spektakl! - konstatirao je Ivan Špar, jedan od osnivača [email protected]

Na službenoj Facebook stranici organizatori su se zahvalili svima koji su proteklih tjedana dolazili, slušali, uživali i glasovali, istaknuvši da su članovi žirija imali neugodan zadatak ocjenjivanja glazbe.

- Najveće hvala bendovima koji su pokazali osim autorskog rada i sviračkih sposobnosti - ljudskost i kolegijalnost - poručili su.

dalmatinskiportal.hr

Tagovi: festival Anarhiv
27.03.2016 u 19:29