Ana Rucner: Tek sad me stiže razvod

Vlado Kalember dvanaest godina bio je u braku sa Anom Rucner, a ona je sada otkrila da joj i dalje nije lako kad se sjeti perioda u kom su se razvodili.

- Razvod možda tek sad proživljavam. Smatram velikim neuspjehom razvod braka i na neki mudar način pokušavam da ne pokažem koliko to zaista osjećam. To ne može biti nešto lijepo, nego je... Eto, poraz. Moj bivši muž je prekrasan čovjek. Osoba za krizne situacije. Dobri smo prijatelji i to je jedan veliki uspjeh. To se postiže poniznošću, odricanjem, sa puno komunikacije... Ego mora nestati- rekla je Ana, ali i progovorila o tome što se dešava kod nje na ljubavnom planu.

- Na ljubavnom planu nemam nikoga novog jer to nije moguće s obzirom na to da smo Vlado Kalember i ja i dalje u crkvenom braku - kazala je tom prilikom.

Iako nisu obnovili brak, Ana i Vlado sve češće provode vrijeme zajedno, pa čak zajedno odlaze i na putovanja sa sinom. Nerijetko objavljuju i zajedničke fotografije na društvenim mrežama, te jedno drugom upućuju komentare u kojima se šale.

Tagovi: Ana Rucner
12.06.2019 u 13:39