Adriana Lima raskinula s momkom nakon godinu i po veze

adriana lima

Nakon godinu i po veze ona i turski pisac te self-help guru Metin Hara odlučili su prekinuti, kako prenosi tabloid "People". Lima i Hara upoznali su se u lipnju 2017. godine, što je manekenka zabilježila i na svom Instagramu uz opis:

- Sretna sam što sam upoznala ovakvu skromnu dušu. Planiramo inspirativne projekte. Ostanite divlji, ostanite slobodni - napisala je Adriana.

A samo mjesec nakon upoznavanja, započeli su vezu te su snimljeni kako se ljube na jahti u Turskoj i od tada je izgledalo kao da im u vezi cvatu ruže. Adriana je svog novog dečka upoznala sa svojom djecom koju je dobila u braku sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem, a par je često na društvenim mrežama objavljivao romantične zajedničke fotografije, no posljednju je objavio Metin još u listopadu prošle godine, što je već moglo ukazivati na to da planiraju prekid.

Osim što je prekinula s momkom, u studenom prošle godine Adrijana je napustila i modnu kuću "Victoria's Secret" nakon 19 odrađenih revija, što je za sada čini najdugovječnijom "anđelicom2.