FOTO/VIDEO  17-godišnja pjevačica porijeklom iz Hrvatske zarađuje milijune!

Lorde, pjevačica
...i ponudu za potpisivanje glazbenog ugovora vrijednog 2,5 milijuna funti, piše Wall Street Journal.

No, pravo ime Lorde je Ella Yelich O'Connor, a na svom debitantskom albumu 'Pure Heorine' sama je napisala sve pjesme. Zbog svog iznimnog talenta i ranije je dobivala ponude od velikih glazbenih kuća, a kako kaže njezin menadžer, prava prilika tek sad je došla.!

Valja istaknuti kako je njezina pjesma 'Royals' dospjela na vrh glazbenih ljestvica u SAD-u, Kanadi i Velikoj Britaniji te, naravno, Novom Zelnadu i Australiji.

Novozelađanka poznatija pod imenom Lorde, čiji je djed stigao iz Dalmacije na Novi Zeland, našla se u samom vrhu Billboardove Top 100. Lorde, punog imena Ella Yelich-O'Connor, dala je intervju za britanski Guardian pa možemo i pobliže upoznati ovu 16-godišnju talentiranu umjetnicu.

'Željela sam aristokratsku titulu, no u isto vrijeme sam htjela izgledati ženstveno', kaže Ella o svojem umjetničkom imenu Lorde. 17-godišnjakinja koja još ide u školu, ipak se trenutno više posvetila svojoj glazbenoj karijeri. 'Ljudi iz glazbene industrije odmah su primijetili kako sam prilično čudna', kaže Lorde koja je svoj prvi ugovor s Universal Records potpisala kada je imala svega 12 godina!

dnevnik.hr