Veliki koncert Massima Savića u Čapljini

Massimo Savić, Herceg Stjepan Kosača, hrvatski dom herceg stjepan kosača, Massimo Savić, Čapljina, Massimo Savić, Čapljina

Glazbenik koji rasprodaje sve svoje koncerte, kojeg nikad nije dosta na glazbenoj sceni, koji je miljenik cijele regije,uskoro nastupa u Čapljini. Naravno, riječ je velikom umjetniku i glazbeniku, Massimu Saviću. Veliki koncert Massima održat će se 8.veljače u Športskoj dvorani Čapljina s početkom u 20 sati. Njegov karakterističan glas i emotivne pjesme, ugrijat će cijelu dvoranu i mnoge s područja Hercegovine, ali i Hrvatske. 

Prvi kontigent ulaznica pušten je u prodaju po povoljnijim cijenama i mogu se kupiti online na https://www.kupikartu.ba/ te na sljedećim prodajnim mjestima:
Caffe bar Hennessy i Absolute Club (Čapljina), Cocktail bar Hemingway (Mostar, Zagrebačka br. 14), Gardens (Međugorje) i u Caffe bar Premieru (Čitluk).
Dakle, ulaznice su dostupne po pretprodajnim cijenama - 15 KM (tribine i parter). Također su u prodaji i ograničen broj ulaznice za VIP GOLD po cijeni 35 KM (uključuju piće dobrodošlice i finger food).