FOTO  Veliki koncert grupe Miligram 19.lipnja u Mostaru

Miligram, Mostar
Riječ je o koncertu koji će se održati u okviru Miligramove turneje, a osim u Mostaru bend će nastupiti i u Tuzli 23. travnja u Areni Mejdan, Sarajevu 27. svibnja u dvorani Zetra i Banjoj Luci 25. lipnja na gradskom stadionu.

Pozitivna energija

Miligram je bend koji se u vrlo kratkom roku pozicionirao kao jedan od vodećih glazbenih atrakcija na sceni u cijeloj regiji.
S četiri albuma - „Miligram1","Miligram2","Miligram3","Miligram Magnetic" čija prodaj prelazi tiraže preko 200.000, Miligram je krenuo na veliku Balkansku turneju još 2013. godine. Bend je odradio niz fantastičnih koncerata u Sarajevu, Tuzli, Banjoj Luci, Zenici, Beogradu, Ljubljani...
Ono što je zanimljivo je da su na koncertima 2014. godine u Tuzli, Banjoj Luci i Zenici srušeni rekordi posjećenosti, odnosno stadiona što je još jedan dokaz nevjerojatnog uspjeha benda Miligram na čelu s Aleksandrom Milićem Milijem.
Poslije ovih koncerata komentari publike kao i medija su bili da ‘ovakav dernek nikada nitko nije napravio', a Miligram je i sam poznat po pozitivnoj energiji koju odlično prenosi i na publiku.

Turneja

Nakon izlaska četvrtog albuma pod nazivom „Miligram Magnetic", koji se dugo očekivao bend Miligram još jednom dokazao zašto je vodeći bend u regiji.
Aleksandar Milic Mili je s ovom albumu ponovo postavio nove standarde u muzici, kako stilski tako i produkcijski gdje je napravio pravu fuziju kombinirajući različite stilove. Osim suradnje sa svjetski poznatim producentom Sevenom Aureliusom, na novom albumu benda Miligram, Mili je napravio i 5 dueta - s Enisom Bešlagićem, Mladenom Vojičićem Tifom, Lanom Jurčević, Dadom Topićem I Dr M-om, novim Milijevim projektom.

U nadolazećem razdoblju Miligram kreće na veliku turneju po regiji, a od najznačajnijih koncerata u BiH vrijedi izdvojiti Tuzlu (23. travnja), Sarajevo (27. svibnja), Banja Luku (25. lipnja), a kako smo već naveli na početku teksta planiran je koncert i u Mostaru (19. lipnja).

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.