Večeras počinje ‘Mostar Summer Fest’, publiku očekuje više od 28 izvođača

mostar summer fest

- Ove godine najbitnija je vijest da se Festival produžio s dva na tri dana trajanja, tako da smo posjetiteljima omogućili još jedan dodatni dan zabave. To je bio logičan slijed događanja, jer od samih početaka pokušavamo ubaciti neke inovacije i dizati Festival na jedan viši nivo - izjavio je ranije direktor Festivala Niki Radić.

Istaknuo je kako je taj treći dan i više nego jedan nivo jer su time produžili boravak turista u Mostaru, što je od velikog značaja za Mostar i Hercegovinu, ali i BiH, i pritom dodao kako je ovogodišnje sedmo izdanje Festivala daleko najjače po izvođačima do sada.

Tako će na main stageu posjetitelji moći uživati uz "Hladno Pivo", Vojku V, "Partibrejkerse", "Elemental", Krešu Bengalku i mnoge druge, a na e-MOtion stejdžu mnogi partijaneri mogu uživati do sitnih sati uz "Insolate", Iliju Đokovića, Iliju Rudmana, LAG, TKNO i mnoge druge regionalne zvijezde.

Ovogodišnji festival će, kako su naveli organizatori, biti i na najvećem produkcijskom nivou do sada jer će festivalska zona biti daleko najbogatija i najveća do sada, a neće nedostajati ni adrenalinskog sadržaja.