VIDEO  U 5 minuta videa ispričana fenomenalna priča o Festivalu, Mostaru i Hercegovini

mostar summer fest

... trideset izvođača koji su nastupili na dva stagea ispod vedrog neba pod prepoznatljivim festivalskim zastavicama Mostar Summer Festa. Line-up su predvodili Prljavci koji su tijekom nastupa na Festu na pozornici zaplesali s dvadesetak članova iz publike, a pored njih uživali smo u nastupima bendova Letu Štuke, Urban & 4, Nipplepeople, Tram 11, Let 3 i ostalih koje ćete prepoznati kroz službeni aftermovie kojeg je organizacijski tim jutros objavio na YouTube kanalu Mostar Summer Festa.

„Ovaj aftermovie nam je izvukao najveći osmijeh na lice. Nakon godina i godina rada uspjeli smo u par minuta dočarati prepoznatljivu energiju kakvu Festival ima, zajedno uz neopisive prirodne ljepote Hercegovine i Mostara u kojem se Festival održava. Time na još jedan način pokazujemo kako Mostar Summer Fest uistinu želi Mostar pozicionirati visoko na karti europskih festivala i poslati u svijet jednu sjajnu sliku o našem gradu, dobrim ljudima i dobroj energiji. Nadamo se da ćete uživati u ovom kadrovima koje smo kreirali s puno ljubavi prema onome što radimo.", komentirali su organizatori.

Podsjećamo da su već poznati datumi narednog Mostar Summer Festa koji nas u 2019. očekuje kroz tri magične festivalske noći, točnije na datume 27., 28. i 29.6.2019., a kako biste prvi saznali sve ostale detalje poput line-upa i prvih promo ulaznica, svakako već sada posjetite njihovu web stranicu www.mostarsummerfest.com i prijavite se na newsletter.

Do tada, ostavljamo vas uz mali petominutni film o Mostar Summer Festu i njegovoj publici. Uživajte!