THOMPSON PONOVNO U ŠVICARSKOJ: Nakon podvala i zabrana Hrvati ga žele još i više

Thompson
Podsjetimo, nakon angažiranja nekih bivših hrvatskih predsjednika i uvjeravanja švicarskih vlasti kako je Thompson u stvari ustaški zločinac, Thompsonu je 2009. godine bio zabranjen ulazak u Švicarsku.

Angažiranjem hrvatskog iseljeništva te predočenjem velikog broja materijala s ostalih koncerata švicarske vlasti su shvatile kako su u stvari izigrane za političke obračune u Hrvatskoj te su Thompsonu skinuli zabranu i uz ispriku zaželjeli dobrodošlicu.

Nakon spektakularnog koncerta u Fribourgu u prosincu 2015. godine tamošnji Hrvati su ga se zaželjeli još više i pozvali ga da održi još jedan koncert na velikoj manifestaciji "NOĆ HRVATA U ŠVICARSKOJ" koja će se održati u Schilierenu (Zürich) 3. rujna ove godine u dvorani Sporthalle Unterrohr Schlieren.
Vrata dvorane otvaraju se u 19.00 sati, a početak koncerta je u 22.00 sata.

Thompson ne krije zadovoljstvo da ponovno može slobodno pjevati u Švicarskoj:
"Drago mi je što ću ponovno održati koncert u Švicarskoj. Zadovoljan sam što ćemo ja i moja publika uživati u mojim pjesmama usprkos brojnim lažima i klevetama proteklih godina čime su izvarali tamošnje vlasti i tako uskratili našim Hrvatima osjećaj kakav stvaramo na svim našim koncertima. Naša ustrajnost i dosljednost je ipak pobijedila jer smo vjerovali da će istina doprijeti do svih onih koji nisu bili upućeni pa taman to bilo i kad počme blijediti moć bivšeg režima na čelu s bivšim predsjednicima koji su sve činili kako bi u ljudima zatomili vrijednosti koje u stvari i ja živim.

Srećom, napokon su shvatili da nisam onakav kakvim su me neki željeli prikazati." Rekao je Marko Perković Thompson

Broj ulaznica za ovaj koncert je ograničen i već su u pretprodaji. KUPI ULAZNICU

cro-portal.com

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.