Subotnja doza vrhunske glazbe: GiA preformance u Lucullus Music Baru

Lucullus Music Bar, Gabrijel Prusina, Anja Rikalo
Da će ovaj bar donijeti dašak osvježenja na klupsku scenu u Mostaru svjedoči bogat program koji su pripremili za prosinac, a u kojemu možete uživati već ove subote kad nastupaju mostarski umjetnici, multi-instrumentalist Gabrijel Prusina i talentirana pjevačica Anja Rikalo.

Njihov repertoar pomno je izabran i satkan je od istančanog glazbenog ukusa pa ćemo, primjerice, uživati u hitovima Norah Jones, Foo Fightersa, Boba Marleya, The Doorsa, The Vervea, Pink Floyda pa do domaćih izvođača kao što su Josipa Lisac, EKV ili Majke.

Podsjetimo, ovaj dvojac je u travnju 2014. godine objavio zapaženu obradu Van Morrisonove pjesme ‘When the leaves come falling down', uz nešto delikatniji zvuk i atmosferu koji se emitirala na američkom radiju.

Nastup u Lucullus Music Baru počinje oko 21 sat i ulaz je slobodan, a koncert Gabrijela Prusine i Anje Rikalo samo je uvod u zabavan i sadržajan klupski program koji priprema ovo novootvoreno odredište klupske zabave. Više informacija o aktivnostima bara pratite na Facebook stranici Lucullus Music Bara. (https://www.facebook.com/lucullus.music.bar)