FOTO  Prepuna Kosača plesala uz Ninu Badrić

Nina Badrić

Uvijek dobro raspoložena pop diva rasplesala je brojne obožavatelje koji su s oduševljenjem pjevali njezine brojne hitove.

Odmah nakon taktova prve pjesme Nina je na noge podigla publiku, koja više i nije sjedala na toliko tražena mjesta. Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su u samo nekoliko dana, dok su VIP mjesta rasprodana u samo sat vremena.

„ Kao da su se moji prijatelji okupili i pjevali sa mnom. Upravo je takav dojam bio pjevati mostarskoj publici. Nadam se da nećemo čekati toliko dugo da se ponovno vidimo", kazala je Nina nakon koncerta.

„Bio je ovo najposjećeniji koncert od svih ikada održanih u Kosači. Potražnja je bila ogromna, a najmanje preko tisuću ljudi je ostalo bez ulaznica, zbog čega ćemo Ninin koncert uskoro ponoviti u Hercegovini", kazali su organizatori iz agencije PRimera.
Večeras s početkom u 20 sati u BKC-u Sarajevo će uživati na valentinovskom koncertu Nine Badrić na kojem će se slaviti ljubav.

Još samo 30-ak ulaznica je ostalo za taj koncert, a mogu se kupiti putem sustava kupikartu.ba

Ponosni generalni sponzor je HT Eronet, zlatni sponzor Addiko Bank, a koncert su podržali i Lutrija BiH, Prirodna kozmetika Gloria, Rauch, Džajić commerce i hotel Mostar.

Više fotografija sa koncerta u Mostaru možete pogledati OVDJE.