Otkazan večerašnji nastup T.B.F.-a u Golden Clubu

Mostar Summer Fest, tbf, tbf, Mostar Summer Fest
Naime, razlog otkazivanja je problem s leđima koji već odavno ima Saša Antić, član benda, a koji se nažalost jutros intenzivirao.

„Drage Mostarke i Mostarci, fanovi T.B.F.-a, izuzetno nam je žao što smo prisiljeni otkazati današnji nastup zbog zdravstvenog stanja člana benda. Saša, naime, već duže vrijeme ima problem s pomaknutim diskom u vratnoj kralježnici, a zadnjih nekoliko mjeseci isti problem se pojavio i u dnu leđa na dva diska i nažalost, jutros se probudio u jakim bolovima i stanje mu je takvo da nažalost ne može na put. Jedini položaj koji mu pruža ikakvo olakšanje je ležeći. Obzirom da vi, koji ste nas sve ove godine dočekivali i ispraćali na najljepše moguće načine, ne zaslužujete nastup krnjeg T.B.F.-a, a s druge strane mi nemamo namjeru napuštati 'ranjenike', donijeli smo odluku da nastup otkažemo. Nadamo se da ćete imati razumijevanja za takav potez. U kontaktu s organizatorima smo zakazali sljedeći najraniji mogući datum za nastup. Još jednom, uz duboke isprike svima, posebno onima koji su već kupili svoje karte, unaprijed hvala na razumijevanju i lijep pozdrav iz Splita.", izjava je koju je organizatorima jutros dao Mladen Badovinac.

„Žao nam je što smo morali otkazati večerašnji nastup T.B.F.-a, no naravno da imamo razumijevanja za okolnosti na koje čovjek ne može utjecati. Saši želimo brzo ozdravljenje, a drago nam je reći da smo uspjeli već zakazati i datum za novi nastup. Dakle, T.B.F. nam dolazi u Golden Club u četvrtak, i svi oni koji su kupili ulaznicu, mogu s njom ući na nastup 18.12., a oni kojima taj datum ne odgovara mogu, uz prikaz kupljene ulaznice, dobiti povrat novca u Gradskoj kavani Rondo u Mostaru. Naravno, danas smo dodatne ulaznice pustili u prodaju i svi oni koji nam se žele pridružiti na odličnoj zabavi uz T.B.F. 18.12. mogu u Gradskoj kavani Rondo kupiti ulaznicu po cijeni od 10 KM.", pojasnili su organizatori.

Vidimo se 18.12., a do tada FEEL YR V:BE!