FOTO   Odlična atmosfera uz Grašu na HT ERONET-ovu partyju

HT Eronet, party

. Odavno nisam bio na ovako lijepome događaju. Čestitam i dragim ljudima s MOFF-a što su ovaj predivni grad ovih dana pretvorili u središte filmske umjetnosti", kazao je Petar Grašo, glazbeni gost na HT ERONET-ovu tradicionalnom godišnjem partyju koji je i ove godine priređen u hotelu Mepas nakon svečanosti otvorenja Mostar film festivala. Grašo je podigao brojne goste na noge, izvodeći neke od svojih najvećih hitova te strpljivo pozirao s brojnim obožavateljicama. Svaka je htjela selfie s naočitim Splićaninom.

Nakon nastupa, Grašo je razgovarao i s predsjednikom Uprave HT ERONET-a Vilimom Primorcem, zahvalio mu na izvrsnoj atmosferi i prijemu: „Rado ću ponovno doći. Samo zovite, napravili ste vrhunski događaj".

Na partyju se izvrsno zabavljala i Ornela Vištica, mlada mostarska glumica, sve uspješnija i zapaženija u brojnim filmskim i kazališnim projektima.

„Bilo je predivno, odlično smo se zabavljali uz Grašu i njegove pjesme... Napravio je vrhunsku atmosferu. Predivan je osjećaj da u gradu Mostaru vlada dobra energija, pjesma i zadovoljstvo. Ne pamtim kad mi je bilo ovako lijepo. Sretna sam da sam ove večeri bila s mojim Mostarkama i Mostarcima i ponosna sam da je Mostar film festival glavni razlog za to", kazala je prelijepa Mostarka koja se izvrsno zabavljala na partyju HT ERONET-a.

Bard hrvatskog glumišta Dragan Despot, inače dobitnik 'Stabla ljubavi' MOFF-a za životno djelo, bio je nemalo iznenađen kada mu je Tomislav Ruk, član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, uručio dar - mobilni uređaj.
„Stvarno ste me iznenadili... Nisam ovo očekivao! Hvala HT ERONET-u što je još jednom podržao film i filmsku umjetnost i pokazao kako prepoznaje istinski vrijedne projekte... I, naravno, hvala na daru... Zatekli ste me...", kazao je Despot koji je došao u pratnji supruge Anje Šovagović koja se također izvrsno zabavljala na partyju, baš kao i mnoge druge poznate osobe iz svijeta filma - Velibor Topić, Mirvad Kurić, Marijana Mikulić, Slaven Knezović...