Od jutros u prodaji early bird ulaznice za Mostar Summer Fest!

Mostar Summer Fest, ulaznice
...krenuli su upiti za ulaznicama i njihovom cijenom. Po uzoru na trend kakav su postavili svjetski festivali, organizatori Mostar Summer Festa su ove godine ponudili ograničen broj ulaznica po takozvanoj 'early bird' cijeni.
Radi se o ulaznicama koje se mogu kupiti po dosta nižim cijenama, a koje su od jutros dostupne za kupovinu na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba (http://www.kupikartu.ba/page/listaagencija), kao i za kupovinu online na ovoj adresi. Early bird ulaznice su festivalske, dakle omogućavaju vam ulaz na obe večeri Festivala, a možete ih kupiti po cijeni od 15 KM.
Organizatori naglašavaju kako je broj early bird ulaznica ograničen, te kako će se od 1.3.2016. u prodaji naći festivalske ulaznice po cijeni od 20 KM, dok će od 1.4.2016. do 23.6.2016., festivalske ulaznice biti dostupne po cijeni od 25 KM.
„Drago nam je što smo ove godine uspjeli napraviti i 'EKIPA' paket gdje ćete na 5 kupljenih ulaznica dobiti 1 gratis, što će, vjerujemo, ekipama koje dolaze na Festival biti itekako značajno, a ove ulaznice će biti u prodaji od 1.4. Također, važno je spomenuti kako će za vrijeme Festivala, dakle na dane 24. i 25.6.2016. biti moguće kupiti samo jednodnevne ulaznice koje će biti dostupne po cijeni od 16 KM, stoga se nadamo da će naši posjetitelji biti marljivi i na vrijeme si osigurati ulaznicu po povoljnijim cijenama koje smo pripremili za njih.", dodali su iz organizacijskog tima.
Podsjećamo, ove godine vas na Mostar Summer Festu očekuju dvije pozornice. Na INKUBATOR stageu ćete slušati bendove REVSKL (BiH), Mašinko (HRV), Replicunts (SRB), Gustafi (HRV), Kezz (SRB), High5 (HRV), Auguste (HRV) i Repetitor (SRB), dok vas na glavnom stageu očekuju: Who See (MNG), Sleepyheads (HRV), Goran Bare i Majke (HRV), Ritam Sex-i-ja (SRB), Bad Copy (SRB), Svemir (HRV), Kawasaki 3P (HRV) te Parni Valjak (HRV).
FEEL YR V:BE!