FOTO/VIDEO  NINA BADRIĆ poručila fanovima: Najdraži, čekam vas u Mostaru na Valentinovo!

Nina Badrić, Nina Badrić, Mostar, Nina Badrić, Mostar, Nina Badrić, Mostar
„Gdje drugo nego u Bosni i Hercegovini dogodit će se najveća ljubav od svih. Čekam vas na Dan zaljubljenih, 14. 2. U Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg. Dogodit će se najveća ljubav od svih ljubavi, za kakvu nikad nisu čuli, a mi znamo da je najveća. Puno vas volim i čekam", poručila je Nina Badrić u videosnimku svojim fanovima, te najavila svoj veliki koncert za Valentinovo.
Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su već u prodaji.
Dostupne su po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online preko kupikartu.ba
Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom „Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, ali i brojne uspjehe koje je ostvarila u prošloj godini.
Njezin singl „Rekao si" mjesecima se nalazi na vrhu nacionalne to liste, dok je na you tube-u u samo nekoliko mjeseci pregledan skoro 8 milijuna puta.
Zbog iznimnog radijskog uspjeha pjesme "Mijenja se vrijeme" Hrvatska diskografska udruga je Ninu proglasila pjevačicom godine.

Osim u novim, mostarska publika će uživati i u drugim najvećim hitovima iz Ninine dvadestetogodišnje karijere, poput: ''Čarobno jutro'', ''Dodiri od stakla'', ''Da se opet tebi vratim'', ''Takvi kao ti'', ''Dat će nam Bog'', itd.
Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/