FOTO/VIDEO  Nema Labavo Entertainmen

Trenutno brojimo sedam članova a to su Haky, Skankdafaka, Head, Rapson, Nexter, Donie Montana i Vorda.

Prije nego smo počeli zajedno raditi, svatko je imao dosta svojih solo projekata iza sebe. Najviše nas je povezao mali projekt pod imenom "#nemalabavo sajfer" koji smo uradili krajem prošle godine. Nakon toga počeli smo sve više i više surađivati na novim pjesmama, savjetovali jedni druge i sastavljali planove za budućnost. Nedavno smo se odlučili za intenzivniji rad i osnovali grupu pod nazivom Nema Labavo Ent. Većina naših članova se poznaje od prije pa je to i jedan od razloga zašto baš ova postava.

"#nemalabavo" za nas predstavlja više od same grupe. To je za nas cijeli pokret ("movement") sa kojim želimo osvježiti i motivirati demo scenu sa inovacijama i zanimljivim stilovima. Cilj nam je da osim nas bude zadovoljna i publika koja nas prati - zbog njih smo ovdje!

Naši trenutni ciljevi su to da se što više proširimo među ljude, da ih upoznamo sa našim projektima, pjesmama i svime ostalime čime se bavimo. Konkretnije, sada ćemo napraviti nekoliko singlova koji su uglavnom zabavnoga sadržaja a nakon toga na red vjerovatno dolazi album koji će biti malo kompleksnije i kompletnije djelo.

Ako želite biti u kontaktu s nama, posjetite nas na http://www.nemalabavo.net !


Naše zadnje pjesme:



Uskoro izlaze nove tri pjesme :
Ako si s nama, BMW Flow,i #nemalabavo Himna