Najbrže kupce ulaznica za Massimov koncert u Skenderiji očekuju pokloni

Massimo Savić, Sarajevo, Massimo Savić, koncert, Massimo Savić, Sarajevo
Zbog sudjelovanja na dodjeli Glazbene nagrade Porin, koja se održava 29.03., sarajevski koncert Massima Savića, prvotno najavljen za 30.03. u dvorani Mirza Delibašić, pomjeren je na 12.04.
Publiku očekuje Massimov najveći solo koncert u Sarajevu u kojem će uživati u najvećim hitovima iz svih njegovih glazbenih epoha- od onih sa Dorian Gray, do posljednjeg albuma „Sada", koji je nominiran za 6 nagrada Porin.
Upravo ovaj album- „Sada" očekuje 40 najbržih kupaca ulaznica za VIP parter za koncert u Skenderiji.
„Za kupljene dvije ulaznice za VIP parter, 40 najbržih fanova na poklon dobiva novi Massimov album „Sada". Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija. Drugu pogodnost, za kupce ulaznica za tribine, Massimovoj publici su osigurali radijski partneri koncerta RSG i Antena Sarajevo. Naime za kupljene dvije ulaznice za tribine do 01.04., treću dobiju na dar. I ovu pogodnosti je moguće iskoristiti isključivo na pomenutim prodajnim mjestima ulaznica", pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.
Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba.