Mostar: Treće izdanje međunarodnog hip hop i break dance natjecanja Shotgun vol.3

B-Dance, Mostar, ples,  Break dance, hip hop, B-Dance, PS B-DANCE Mostar

...- SHOTGUN vol. 3 održat će se u subotu, 26.9.2015. godine na platou ispred Mepas Mall-a s početkom u 16 sati. Riječ je o događaju zabavnog karaktera kojim organizator, plesni studio B-Dance iz Mostara u partnerstvu sa Mepas Mallom, želi urbanu kulturu približiti publici i mladima, te prikazati kvalitetno i zdravo druženje koje će okupiti veliki broj plesača iz različitih krajeva.

Inače Plesni studio B-Dance predstavlja autentično i istinsko nadahnuće za stotine mladih, uporno se zalažući za inovativno i kontinuirano osvježavanje umjetničko-kulturnih sadržaja Grada na Neretvi, a što se već dugi niz godina manifestira u sjajnom odazivu mostarskih građana njihovim izvedbama, te odličnim plesnim rezultatima.

Kako bi se natjecanje predstavilo u što boljem svjetlu, i ove godine organizator se potrudio dovesti najkvalificiranije ljude koji u ovom projektu imaju važnu ulogu, a to su suci koji dolaze iz Italije (Ika), Slovenije (Blaz), Srbija (Fenix i Luka), Hrvatske (Chillo) te Bosne i Hercegovine (Logic).

Za dobru glazbu pobrinut će se DJ-evi Woo-D (Slovenija) i Tzek (Hrvatska), a kroz program natjecanja voditi će nas Ante Dujić (Hrvatska). Za dobru atmosferu u pauzama pobrinuti će se MC King Bullet, a svojim nastupom program će obogatiti i plesači PS B-Dance.

Zato ne propustite ovaj jedinstveni događaj koji se po treći put održava u Mostaru i koji će publici pružiti sasvim drugačiji plesni doživlja.

I to nije sve! Naime, PS B-Dance dan kasnije, u nedjelju 27.9. s početkom u 12 sati u Zagrebačka 10 (preko puta zgrade Spajalica), organizira radionice iz Break dance-a i Hip hop-a, Krump-a i Dancehall-a koje će voditi neki od sudaca natjecanja „SHOTGUN Vol. 3".