FOTO/VIDEO  Miljenik Marco Carole, Roberta Dietza dolazi u Mostar!

 Zlatan Muslić

Ovu subotu, točnije 02.04. u goste nam dolazi jedan od trenutno najpriznatijih talenata u produkcijskom/DJ svijetu. Rođen na ulicama Sarajeva Zlatan Muslić u elektroničkom naličju života poznatiji ti je kao Zlatnichi. Glazbeno obrazovanje među klavirskim tipkama zamijenila je elektronika kada je do ušiju dopro set Thomasa Schumachera.

Da se radi o kvalitetnom DJ/producentu koji nam dolazi, najprije govori njegova produkcija koja je ostavila pečat u svijetu elektronske glazbe. Njegova traka pod nazivom "Gdje Će Ko" doživjela je veliki uspjeh na svjetskoj sceni i našla mjesto u setovima ekipe kao što su Robert Dietz, Stacey Pullen, Leon, Neverdogs, Hollen... Potom je usljedila expanzija na polju produkcije, gdje su usljedila još kvalitetnija izdanja koaja su se našala na etiketima kao što su Moon Harbour, Noexcuse Records, Habla Music, Azul Tunes..itd Nakon uspješnih godina izdanja i nastupa na lokalnim festivalima i žurkama, krenuo je u osvajanje europske scene tako da su usljedili nastupi u klubovima diljem svijeta poput Grčke, Italije, Turske, Engleske itd... Sve u svemu očekuje nas super zabava, te se nadamo da će tračak duha svjetske eletronske scene prenjeti i nama u Mostar!

Početak eventa je u 22h, pa vam preporučujemo da dođete ranije! Znači lagane shuze i osmjeh na licu, sinonim za dobru zabavu koju će vam kao uvertiru pred Zlanichija pripremiti naši ''Guverneri''! Mostarski dvojac No Government (Andrej&Ernest), zadužen je za zagrijavanje a ujedno će i predstaviti publici svoje nove uratke koje uskoro izlaze na portugalskom labelu Hush Recordz, DecodedMiniRecords. Dakle kuš bolji start! Da bi sto slabije čuli sutradan, a i tokom eventa više plesali a manje pričali, klub će biti dodatno ozvučen extra soundom i light showom. Cijena za event je simboličnih 5KM!

Stoga zauzmite mjesto na vrijeme i pripremite se za žurku mjeseca, vidimo se!