FOTO  Mate Bulić u Runovićima održao humanitarni koncert

Mate Bulić, runovići

Naš poznati pjevač i kralj dijaspore Mate Bulić počeo je koncert svojim hitom Gori gora gori borovina,  pa nastavio sa Trusom. Redali su se  hit za hitom, a publika je plesala u žestokome ritmu. Jedonoga trenutka Mate na binu poziva kako on kaže svoje bek vokale,  najmlađe goste koji pjevaju u glas Matine hitove.

U maloj pauzi na binu stupa naš poznati spajalac brakova Nedjejko Babić Ganster koji je posredao U oko 80 brakova i koji je snimio CD sa svojim ljubavnim pjesmama. Sinoć je otpjevao Amorevu strijelu. Ne treba zaboraviti da je o njemu snimljen film koji je dobio i dosta nagrada.

Atmosvera je bila predivna a svega ovoga ne bi bilo da nije mladih entuzijasta na čelu sa novoizabranim načelnikom Mariom Repušićem koji je samo u par mjeseci postigao zavidne rezultate skupa sa svojim suradnicuma.

Koncert se nastavja u još žešćem ritmu do kasno u noć, a sve  za dobrobit Imotske krajine. Ne treba zaboraviti i naše dične Hercegovce kojima nije bio problem doći iz svih djelova Hercegovine. Po mojoj slobodnoj procjeni koncert je pratilo oko tri tisuće posjetitelja.

Veliko hvala bendu Delta iz Ploča i ekipi koja je bila zadužena za binu, rasvjetu i ozvučenje, te hvala svima koji su na bilo koji način dali svoje učešće u ovom humanitarnom koncertu.

Tekst i foto by:Ivica Lozina