FOTO  Mate Bulić napravio feštu za pamćenje u Bariloviću

Mate Bulić

Koga izabrati za vrhunsku feštu organizator nijednoga trenutka nije dvojio i pozvao je kralja dijaspore kršnoga i dičnoga Hercegovca Matu Bulića.

Oko 22 sata kreće luda zabava uz Matine hitove, a publika svih uzrasta ga prati iz sveg glasa. Znoj se sliva niz Matino lice, ali nema posustajanja i redaju se hitovi. Negdje na sredini koncerta pale se baklje i cijeli Barilović sja i blista od svjetlosti baklji i svijetu šalje poruku ljubavi i jedinstva.

Nakon kratke pauze od desetak minuta fešta se nastavlja u još žešćemu ritmu. Nakon još tri sata žestoke svirke druženje se mora prekinuti jer još malo i pijevci će zapjevati. Što reći i kazati na kraju predivnoga i veličanstvena druženja.

Veliko hvala organizatorima i domaćinima na ovome, a vjernoj publici velika pusa od Mate Bulića i njegova benda Delta iz Ploča koji su vrhunski odradili svoj posao i naravno slava i čast svim Hrvatskim braniteljima i spokoj vječni umrlima i nestalima. Negdje oko 2 sata poslje ponoći na ražanj su nabivena dva vola i to svaki po 350 kilograma težak, pa tko je blizu neka navrati biće za svakoga.

Sve fotografije u GALERIJI

Tekst i foto:Ivica Lozina