FOTO/VIDEO  Massimo sinoć briljirao na dodjeli MAC nagrada i pozvao bh publiku na svoje koncerte u Tuzlu i Sarajevo

Massimo Savić, Međugorje, Massimo Savić

Sa spektakularnom izvedbom hita „Nisam spreman" Massimo je sinoć oduševio na regionalnoj dodjeli muzičkih nagrada Music Awards Ceremony, koja je održana u Stark Areni u Beogradu.
Massimov live nastup je bio specijalno osmišljen i režiran upravo za ovu priliku, a nastupio je uz pratnju pijaniste svog benda- višenagrađivanog muzičara Gojka Tomljanovića.

Publici je priredio trenutak za pamćenje.

Upravo takve trenutke obećava i bh publici pred koju dolazi na Dan žena, 8.3. u Tuzlu (dvorana Mejdan) i 30.03. u dvoranu Mirza Delibašić-Skenderija u Sarajevo.
Da je Massimo Savić jedan od najpopularnijih muzičara regije i miljenik publike različitih generacija u prilog govori i veliki interes za koncertima za koje su ulaznice puštene u pretprodaju i mogu se kupiti po cijenama već od 15 KM.
Prodajna mjesta ulaznica su: sustav kupikartu.ba, plato Skenderije i BKC (Sarajevo) i ch shop Mido-Korzo (Tuzla).
Massimo pred bh publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici- Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.
U videu pogledajte kako je Massimo najavio svoje koncerte u BIH i pozvao publiku.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks