Koncert 'Sve ove godine' i više nego uspješan

Koncert ''Sve ove godine'' održan u Posušju i od publike, i od organizatora, i od izvođača ocijenjen je više nego uspješnim. Devet bivših posuških bendova ...

1/10

... pokazalo je mladima kako se u Posušju nekad sviralo, a one starije vratili su u mladost, a neki od izvođača i posjetitelja barem za jednu noć pomladili su se nekoliko desetljeća.

Corona, Orion, Epicentar, Korg, Predgrađe, Sjena, Crossover, Ručni rad, Infuzija i Maša, priredili su višesatnu zabavu za goste, a prisjetili su se i prmeinulih posuških glazbenika.
-Cilj je bio da svi iziđu i prisjete se bendova koji su tada bili aktivni.

Cilj je bio da pokažemo kako je postojala ta rock scena u Posušju i ranije. Cilj je bio da se svi dobro zabave. Cilj je bio dokazati da se mogu proširiti te da u Posušju može biti još bendova, kazala je idejna začetnica ove priče prof. Gabrijela Senjak, a svi ti ciljevi su i ostvareni.

Dan nakon koncerta uveliko s epričalo o sljedećem, a neki od bendova najavili su kako će nastaviti s probama.

Sigurno su i u nekim mladima probudili želju za sviranjem, pjevanjem i osnivanjem benda.

Svi izvođači oduševili su publiku, a za neke su se posjetitelji s pravom pitali zašto viđše ne sviraju, a zabava i razgovor nakon koncerta, te tješenje zbog ponekog promašenog akorda trajali su do dugo u noć.

(SVE FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE)

11.08.2017 u 08:41