KONCERT NINE BADRIĆ U MOSTARU: Ulaznice za parter sjedenje i VIP u prodaji još danas i sutra, a nakon toga samo za stajanje i tr

Nina Badrić, Nina Badrić, Mostar, Nina Badrić, Mostar, Nina Badrić, Mostar

Iz Mostara pamtim prvenstveno samo dobre ljude. U četvrtak možete očekivati lijepu večer. Pjevat ćemo o ljubavi, jer jednostavno svaka moja pjesma od početka karijere govori o ljubavi.Ljubav je jedina stvar zbog koje vrijedi živjeti", kazala je Nina Badrić uoči svog koncerta u Mostaru koji će se održati na valentinovo, 14.2. u dvorani Bijeli Brijeg s početkom u 20 sati.

Ulaznice za Ninin koncert u prodaji su na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i sustavu kupikartu.ba. po cijenama 20 KM, 25 KM i 30 VIP.
Kao i za sve njezine ranije koncerte, tako se i za ovaj traži karta više.
Ulaznice za parter sjedenje i VIP moguće je kupiti još samo danas i sutra (utorak), dok će u srijedu i četvrtak biti moguće kupiti samo ulaznice za tribine i stajanje.
Iza Nine Badrić je godina kakvu je samo mogla poželjeti. Njezin hit „Rekao si" proglašen je hitom godine, a na dodjeli nagrade zlatni studio, proglašena je pjevačicom godine.
Na koncertu u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru pod nazivom „Ljubav za ljubav" Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika s nestrpljenjem iščekuje čuti uživo izvedbu pjesme „Rekao si".

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/