Hladno Pivo i spektakl s vatrometom obilježili drugu večer Mostar Summer Festa!

Mostar Summer Fest

Iako smo možda pomislili da će nakon ovog spektakla energija možda spasti, Krešo Bengalka nas je u to razuvjerio jer je publika nastavila skakati u istom ritmu još sat i pol vremena.

Svakako se mora spomenuti, da je odličnu pripremu publike napravio svojim nastupom Laka i njegov bend. Rasplesani, nasmijani i uvijek novi i kreativni su Lakini hitovi, koji svojim jedinstvenim nastupom malo koga ostave ravnodušnim.
Iako zaluđeni ovim genijalnim događanjima druge večeri Mostar Summer Festa, možemo reći da je ve ovo bilo i neočekivano jer je počelo ugodnom i laganom atmosferom, gdje se ekipa krenula zagrijavati uz mlade sarajevske nade Nervni Slom i Pearl Jam Tribute band (VS) koje je publika tjerala na bis iako su bili tek drugi izvođači te večeri, što pokazuje koliko je fenomenalna i publika i bend.

Ništa manje ludila nije bilo ni na hej! e-MOtion stageu, gdje je Maroje uveo publiku u elektronske beatove, a lokalna podrška dobro znanih i već stalnih gostiju MSF-a Andreja Jelića b2b Igor HDP privukli su i nabrijali su publiku. Nastup Lawrence Kleina je beskompromisno rasturio, dok su setovi dugoočekivane INSOLATE svojim ritmom zaludili apsolutno svakoga tko se našao u publici.

Noć je ispratio TKNO i do sitnih jutarnjih sati pravio atmosferu približnu onoj s main stagea.

Zaključak druge večeri ne može biti ništa previše, osim pitanja što nas to tek očekuje danas?!
Nastup Mare, Kande, Kodže i Nebojše, Partibrejkersa, Frenkie, Kontra &Indigo te Vojko V na main stageu, a party na hej! e-MOtion Stageu vode Battric & Mivu, Avoid aka Vladimir Ačić, Sugar Lobby, Ilija Đoković te za završnicu Alen Milivojević.
Vidimo se i večeras!

hercegovina.info