Fanovi iz cijele regije dolaze na koncert Željka Joksimovića u Mostaru

Željko Joksimović

...za putovanja i dobru zabavu, od danas je u ponudi i jedinstvena prilika za sve fanove Željka Joksimovića i njegov veliki koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.
„ Uz osiguran prijevoz, svi zainteresirani iz cijele BIH imaju priliku subotu, 9. lipnja iskoristiti za obilazak i uživanje u prirodnim ljepotama Hercegovine, a navečer se dobro zabaviti na koncertu ove megazvijezde, za čiji se koncert već traži karta više", priopćili su iz agencije PRimera, koji su organizatori koncerta.

Ponuda je otvorena za sve ljubitelje putovanja i dobre zabave, a ne samo za studente. Predviđen je jednodnevni izlet 9.6. sa obilascima Mostara, muzeja u Jablanici, Počitelja, vodopada Kravice i na kraju dana- dobra zabava na koncertu Željka Joksimovića.
„U ponudi je ograničen broj ulaznica za koncert po nižim cijenama, kao i broj mjesta za ovaj aranžman, a polasci su iz Sarajeva, Mostara, Jablanice, Konjica, Doboja, Zenice i Tuzle", pojašnjavaju iz agencije Let's go i pozivaju sve zainteresirane da se sa prijavama i detaljnijim informacijama jave na www.letsgo.ba ili brojeve telefona +387 (0) 60 33 26 444 (viber ili whatsapp) i 033 86 16 16.

Nakon osam godina Željko Joksimović će ponovo održati koncert na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru i dokazati kako je najveća glazbena zvijezda u regiji.