Edo Maajka i Kultur Shock zatvorili festival na Tjentištu

OK Fest
Nakon što je bend Genova zagrijao publiku na završnoj večeri festivala na binu je izašao Edo Maajka i održao odličan koncert, a publika je u glas pjevala sve hitove ovog popularnog glazbenika, kojem se na bini pridružio bend iz Seatllea Kultur Shock predvođen Sarajlijom Srđanom Jevđevićem.

Edo i Srđan su na istom stage-u udružili snage i otpjevali dvije zajedničke pjesme. Nakon sjajnog nastupa Kultur Shock-a na stage je izašao popularni hor Viva Vox koji je atmosferu na završnici festivala učinio jedinstvenom i posebnom.

U tijeku trajanja festivala u saradnji sa Operacijom Kino i Sarajevo Film festivalom u Cinema zoni prikazana su tri filmska ostvarenja, a u sklopu dnevnog programa festivala jučer je organizirana i panel diskusija na temu "Omladinski turizam - primarni turistički proizvod regije".

Posjetitelji su mogli da uživaju i u čarima raftinga na rijeci Tari, te u planinarenju do Trnovačkog jezera. Tijekom trajanja festivala organizacija Euro Beta postavila je četiri velika ekološka otoka sa po četiri kontejnera kako bi sudionici mogli pravilno odlagati konzerve, boce i drugi otpad.

Tijekom prethodna dva dana festivala na Tjentištu su nastupali Babe, Leibach, Vlatko Stefanovski, Who See..., javlja Dnevni avaz.