Divlji tulumi na Olimpijskim igrama: Truse votku i koktele vrijedne dvije tisuće funti

Olimpijci se natječu u izdržljivosti po lokalima, a pobjednik je onaj koji posljednji ostane na nogama, piše Daily Mail.

Ryan Lochte osvojio je pet medalja, a nedavno propisno i proslavio. S kolegama iz reprezentacije i obožavateljicama pio je u VIP dijelu londonskog West Enda, a njegov kolega Tyler za to vrijeme izigravao je DJ-a.

Gospoda su ispijala koktele vrijedne dvije tisuće funti. Biciklistica Dani King izašla je s dečkom, koji je njezinu medalju proslavio tako što je po izlasku iz kluba pokazao svoju guzu fotografima. Deni se za to vrijeme samo veselo smijala. Njezin kolega Bradley Wiggins objavio je na Twitteru fotografije svog pijanog slavlja, a prema njegovim riječima, nazdravljao je vodkom.

Inače divlji dečko Michael Phelps, ovog puta nije zabavljao javnost svojim ekscesima, već svojom prekrasnom djevojkom, bivšom konobaricom Megan Rossee. S njom se pojavio na jednom eventu u Londonu. U vezi su oko pet mjeseci, a ne obaziru se na zle jezike koji tvrde da je atraktivnoj Megan Phelps samo ulaznica za Hollywood.