FOTO  Divlje jagode večeras na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju

koncert
... Parnog valjka, Predgrađa, Sjene, Udruga PAUK (Posuški aktivisti za umjetnost i kulturu) spektakularno će obilježiti i ovaj kolovoz.

Na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju večeras (12. kolovoza) od 21 sat nastupaju Divlje Jagode i band Dreamers (Tribute to Bijelo Dugme)!

-Kada smo prvu godinu osnivanja Udruge PAUK 2013. godine obilježili koncertom Zabranjenog pušenja, znali smo da je sazrelo vrijeme za uzdizanje urbanije glazbene scene. Nakon toga uslijedili su brojni spektakularni koncerti pa već svi i znaju da je sredina kolovoza u Posušju rezervirana za odlične PAUK-ove koncerte i veselu atmosferu kojoj nazoči nekoliko tisuća ljudi iz cijele Hercegovine i šire. Nema sumnje da će tako biti i u nedjelju . Svi su nam dobrodošli, a ulaz je slobodan. Oni koji su bili na dosadašnjim koncertima u organizaciji udruge PAUK, znaju kkao dobra zabava bude i sigurnoi neće propustiti ni ove godine, a oni koji nisu imali priliku nadma se d aće doći i uvjeriti se, poziva na nedjeljni koncert Franka Vican, predsjednica udruge PAUK.

Ulaz na kponcert je slobodan zahvaljujući generalnom sponzoru posuškoj tvrtki Planet, a nemjerljiv je i doprinos Pro Stagea za Paukove koncerte.

Za one kojima to nije dovoljno organiziran je i after party u Gaudeamusu, gdje će u istom ritmu sa zabavom nastaviti posuški rock bend Sjena.

Udruga PAUK u Posušju je do sada, uz koncerte, dovela brojne kazališne predstave, filmove, knjige... Organizirala je i javne tribine, a suorganizator je brojnih događanja u Posušju, među njima i Božić u Posušju.