Danijel Boto: Oduvijek sam bio faca

Danijel Boto, Danijel Boto, zabava, pjesme, Danijel Boto, urnebes, Danijel Boto, Ivana Marić, Danijel Boto, Danijel Boto, faca , Čapljina, Danijel Boto, Mostar, Danijel Boto, Danijel Boto, Mostar, koncert, Danijel Boto, rtl

Nova pjesma se značajno razlikuje od Danijelovih prethodnih. U nešto ozbiljnijem maniru i pop rock glazbenog smjera "Faca" iznenađujuće dobro pristaje Boti, a u par dana od objave odlično je primljena od publike koja ga nije zaboravila, pa fanovi već ističu kako se u ovom stilu odlično pronašao.

- Ovakav stil mi osobno posebno odgovara, a već se pokazalo i da bi moj novi hit mogao postati najveći dosad. I sami stihovi pjesme mi pristaju jer sam oduvijek bio faca, kaže Danijel Boto.

Potpunu izradu i produkciju, kako pjesme tako i spota, koji će uskoro izići u javnost, je organizirala Botina agencija.

- U listopadu prošle godine sam potpisao ugovor s PR agencijom SSG Syndicate iz Londona, a sa sjedištem u Zagrebu, te sam vrlo zadovoljan dosadašnjom suradnjom, govori Boto.

Spot koji će uskoro ugledati svjetlo dana potpisuje mladi i perspektivni Goran Markovanović koji ima dugogodišnje iskustvo u diskografskoj kući Croatia Records.
Dok očekuje novi bljesak na glazbenoj sceni, Boto je vrlo zaposlen zabavljač s vrlo malo slobodnih termina ovoga ljeta.

- Na tom putu mi je puno pomogla Marina Tucaković (autorica pjesme "Odboluj me na vrijeme" koju izvodi Danijel) jer sam zahvaljujući suradnji s njom otvorio sebi mnoga vrata. Tako sam nedavno bio i gost iznenađenja u svatovima s Lepom Brenom u etno selu "Herceg" kod Međugorja, dok je moj posljednji koncert u Krvavcu kod Opuzena bio odličan.

Iznenadilo me koliko puno ljudi se htjelo slikali sa mnom i koliko ih je tražilo autogram, prepričava Boto koji je posebno popularan u Dalmaciji gdje najviše nastupa.

Inače Boto je postao poznat široj publici još 2009. godine kad je odnio pobjedu u OBN-ovom reality showu "Big Mama House". Već tada je Danijel osvojio srca publike svojom simpatičnom i šarmantnom osobnošću.

U ozbiljnije glazbene vode zakoračio je 2008. godine sa svojim prvim albumom "Nisam k'o drugi", koji je imao vrlo uspješnu prodaju te mu otvorio vrata i izvan granica države.