Danas i potvrđeno: U Mostar dolaze 'Zabranjeno pušenje', S.A.R.S., TBF i 'Psihomodo Pop'

press konferencija

Sve ove aktivnosti imaju poveznicu s kandidaturom Mostara za Europsku prijestonicu kulture 2024., čiji je tim danas u Gradskoj vijećnici predstavio program dočeka Nove godine i „Wintervilla''.

Tako je danas potvrđeno da će Mostarce u najluđu noć, kako je to ranije izneseno, uvesti „Zabranjeno pušenje" i S.A.R.S., a za dobru atmosferu će se pobrinuti i mostarska grupa „Dobre vibracije".

- Ušli smo u pozitivnu utrku s drugim gradovima i uvjeren sam da ćemo napraviti dobru atmosferu - izjavio je Mili Tiro, jedan od članova tima.

No, prije Nove godine za otvorenje Zimskog grada nastupit će splitska grupa TBF, a ovu manifestaciju zatvorit će '''Psihomodo Pop''.

- Šetalište, gdje će biti organiziran Zimski grad, bit će u novom, do sada neviđenom ruhu - izjavila je Sanela Ćorić-Mešić iz Gradske službe za kulturu.

Na pressu je rečeno da će i za najmlađe Mostarce biti organiziran doček Nove godine s početkom u 14 sati, a mališani će tijekom cijelog prosinca imati pregršt zanimljivih sadržaja.

Doček Nove godine, koji će, prema sadašnjim informacijama, biti organiziran iza Stare gimnazije i Zimski grad koštat će oko 200.000 KM.