Bliži se dan velikog koncerta Marka Perkovića Thompsona na Širokom Brijegu

Marko Perković Thompson, Široki Brijeg, koncert, Marko Perković Thompson, Široki Brijeg

...u Širokom brijegu dana 23.12 2015 godine, kontaktirali smo organizatora koncerta - agenciju Elite media, te vam prenosimo njihovu izjavu:

Poštovani prijatelji i simpatizeri Marka Perkovica Thompsona, možemo vam u isto vrijeme izraziti žaljenje ali i zadovoljstvo informacijama koje od nas tražite. Žaljenje iz razloga sto dvorana Pecara nije većega kapaciteta da primi sve one koji žele prisustvovati glazbenom spektaklu u ove blagdanske dane, a zadovoljstvo naravno iz razloga sto se primakao dan održavanja tog dugo očekivanog događaja u, kako do sada stvari stoje, ispunjenoj dvorani Pecara. Zamolit ćemo vas ponovno za par stvari i dati nekoliko informacija kako bi taj događaj protekao onako kao sto i zaslužuju Hercegovina, grad Siroki Brijeg, vi draga publiko, kao i naš Marko.

Vrata dvorane za posjetitelje bit će otvorena već od 18 sati. Molimo vas za strpljenje prilikom ulaska u dvoranu jer je neophodno da se urade potrebne kontrole kako bi sve proteklo u najboljem redu, a kao sto i dolikuje predblagdanskom ozračju. Također vas izvještavamo da je još nešto ulaznica planiranih za pretprodaju dostupno na recepciji hotela Park. Za one koji ne stignu i one koji dolaze iz daleka osigurane su ulaznice iz posljednjeg kontigenta koje ćemo pustiti u prodaju na sam dan koncerta na prodajnom mjestu u hotelu Park u Širokom Brijegu(od 8 sati) kao i na dva prodajna mjesta u dvorani( od 17 sati).