Big Brother se vraća: dosad se prijavilo 5760 osoba, otvorena audicija za vikend u Zagrebu

Big Brother, rtl, reality show, veliki brat, farma, farma u Jošanima, Maldivi, parovi, reality show, Big Brother, rtl, novi termin, rtl, kazna, Big Brother, Big Brother, farma, Big Brother, BIH, reality show, BIH, zabrana, Big Brother, Big Brother, Frama
Uz prijave putem telefona 060 500 101, svi oni koji misle da mogu "podnijeti" budno oko Big Brothera imat će priliku doći i na otvorenu audiciju u zagrebački hotel Rebro, 20. i 21. lipnja od 10 sati, i to bez prethodne prijave.
'Igra' u 70 zemalja svijeta

Originalni reality format Big Brother prvi je put emitiran u Nizozemskoj prije 15 godina i od tada je lice televizije promijenjeno. Samo u 2014. godini, show se prikazivao u više od 70 zemalja svijeta.

Najpopularniji reality format i dalje je hit u Americi, Velikoj Britaniji, Italiji, Španjolskoj, Kanadi i Izraelu kao i u Južnoj Americi, Europi, Skandinavskim zemljama te Africi i Aziji.

Kako najavljuju iz produkcije showa, natjecatelje očekuju nove pustolovine, koje će od jeseni pratiti ljubitelji takve vrste tv zabave.