Big Brother: Iz showa izbačena Slavica, tajnovita "osoba X" bila je Tamara

Big Brother, tamara, seks, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Big Brother, marijana, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Big Brother
"Ja sam ih razočarala svojim komentarima o njihovoj higijeni. Mislim da su mi Marijana i Tamara dale najviše bodova. Ipak, nikome ne zamjeram. Očekivala sam da će me izbaciti", rekla je Slavica voditeljici Antoniji Blaće. Kao mogući razlog svog izbacivanja Slavica vidi u svojem neprestanom prigovaranju.

Također, Slavica je nahvalila Lestera, a najmanje joj se svidjela Tamara.

Na pitanje tko će sada kuhati, Slavica je rekla:"Snaći će se, imaju tune i paštete, a znaju i skuhati ponešto".

Onaj tko je presudio Slavici bio je Nemeš, koji je kao kapetan bio oslobođen nominacija. Slavici je dao četiri boda: "Na mlađima svijet ostaje. Ona je već neko vrijeme pod tenzijom i stresom, sve češće puca na provokacije, a nama je vrijeme da se osamostalimo."

Stanari su u uskrsnom duhu javno nominirali samo dvoje ukućana, dok su za treću nominiranu osobu saznali u ispovjedaonici. Ime te osobe nisu smjeli nikome otkriti, a smjeli su je imenovati samo kao "osobu X". Za nju nisu trebali navoditi razloge nominacije, jer bi tako razotkrili njezin/njegov identitet. Dvoje nominiranih stanara bili su Slavica i Lester.

Nakon što je glasanje završeno, stanarima je otkriveno da je "osoba X" bila Tamara, a da Slavica ispada.

U studiju je gostovala Emina majka Šemsa. Rekla je da podupire svoju kćer i da će joj pomoći koliko god može. Na pitanje kako bi reagirala da se spetlja s nekime iz kuće majka Šemsa je odgovorila: "To je njezina odluka, ja poštujem njezin izvor".

Također, Emina majka je potvrdila da Ema voli visoke dečke: "Imala je već dosta visoke dečke, voli takve."

Na Nemešovo podbadanje Emina majka nije uzrujana, tvrdi da je njezina Ema inteligentna i strpljiva, te da je njoj to sigurno normalno.

izvor: jutarnji list