Arena spremna Štuliću dati i do milijun kuna?

stulic, Branimir Štulić

Branimir Johnny Štulić najveća je pjevačka zvijezda koju bi uprava zagrebačke Arene željela dovesti na gostovanje tijekom iduće godine, a samo za njegov nastup iznimno bi se, kaže direktor Arene Zdenko Antunović, koncerti održavali tri dana zaredom i vjeruje da bi sva tri dana dvorana bila dupkom puna.

Prema njegovim riječima, s legendarnim frontmanom Azre već su ušli u površne pregovore, no nikakvu službenu ni neslužbenu potvrdu Štulić još nije dao.

Kako je poznata činjenica da Johnny nije u najsjanijim odnosima s većinom članova bivše Azre, Antunović mu je spreman izaći ususret kako bi sam sastavio prateći bend.

- Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top-koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana zaredom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u travnju ili svibnju 2010., a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu.

Nemamo problem s tim da s njim ne nastupe i članovi Azre jer je upravo on najveća zvijezda i njegovo je ime brend - rekao je Zdenko Antunović. Budući da Branimir Štulić, koji već 20-ak godina živi u Nizozemskoj, nema nikakvih isprava, stoga bi njegov mogući put u Hrvatsku mogao doći u pitanje, direktor Arene obvezao se dati sve od sebe da mu se naprave svi potrebni dokumenti.

Ako Štulić i pristane na koncert, odnosno tri nastupa u Areni, to bi za njega bio svojevrsni presedan budući da se posljednjih godina potpuno povukao iz svijeta glazbe, posvetio se nogometu, pisanju i prevođenju, a gitaru “objesio o klin”.

Iako Antunović nije precizirao koliko bi Štuliću ponudio za nastupe, prema nekim procjenama svota bi se mogla kretati oko milijun kuna.

jutarnji list