Amel Ćurić oduševio tisuće ljudi u Mostaru, Sarajevu i Tuzli!

Amel Ćurić

Jedan dio BiH turneje tako je završen, ali za Ćurića čini se nema predaha. U međuvremenu je potvrđeno da će biti poseban gost na koncertima „Indexi i prijatelji" gdje će ti prijatelji ove godine biti i Massimo, Hari Mata Hari, Željko Bebek Aleksandra Kovač, Boris Novković. Na mini turneji nalaze se Zagreb, Beograd i Novi Sad u trajanju od 28. rujna do 1. listopada.

Amelov put je čini se čvrsto zacrtan, a na tom se putu, uz sve izvrsne vijesti koje za njega stižu ovih dana, našao i mostarski trosatni spektakl, Mostar Summer Final Show uz goste Adnana, Tarika te Magdalenu Bogić! Pjevači - prijatelji koji su istovremeno i zvijezde, na stadionu Sjeverni logor izazvale su euforiju u publici.

Izgleda da je svima, baš ta energija dala snage da ukupno izvedu gotovo 40 pjesama do kraja večeri. Dan prije Mostara, Amel Ćurić nastupio je u Tuzli, na jezeru Panonika, gdje je dobio nevjerojatnu podršku obožavateljica.

Nakon posljednjeg nastupa u ovom nizu, sinoć pred sarajevskom publikom, uslijedit će samo kratka stanka za snimanje novog spota.

Sve informacije pratite na Amelovoj Facebook stranici i Instagramu. Amela Ćurića zastupa Menart BPM.