FOTO  2CELLOS u Rimu iznenadili obozavateljicu koja je bila na cak 100 njihovih koncerata!

2CELLOS, iznenađenje
Iznenadili su je tortom sa brojkom 100 i posvetili su joj pjesmu na koncertu. Naime, Katerina obozava 2CELLOS i prati ih na svakom koncertu gdje god oni svirali. Fantasticni koncert 2CELLOS u Rimu bio je cak stoti koncert u nizu na kojem je bila:

"Doslovno sam preuredila zivot kako bih ih podrzala. Suradjujem s obozavateljima iz cijelog svijeta na dnevnoj bazi spajajuci ih da podijele iskustva I promoviraju glazbu 2CELLOS sto je vise moguce. Nemam obiteljskih obaveza pa sam to u mogucnosti raditi. Nadam se da ce Luka I Stjepan biti dio mog zivota do kraja zivota. Od kad sam ih cula prvi put uzivo, moj zivot se promijenio nabolje.", kaze Katerina koja ne planira prestati ici na njihove koncerte pa tako planira doci I u Jelsu na Hvaru, Zadar te Portoroz.

2CELLOS sutra nastupaju s Bocellijem na tradicionalnoj gala veceri u Lajaticu, Toskana, na kojoj slavni glazbenik okuplja prijatelje glazbenike iz cijelog svijeta. Ovo ce biti deseta godisnjica festivala. Nasi slavni virtuozi su ga vec odavno odusevili, a imali su ga prilike upoznati i svirati sa njim na njegovom koncertu u Zagrebu.