Nemeš se zbog Marijane odrekao sjajnog posla

Big Brother, marijana, nemeš, nemeš, marijana, Big Brother, nemeš, marijana, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, marijana, Big Brother, Big Brother, izbacivanje, nemeš, marijana, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, Zagreb, nemeš, Marijana Čvrljak, razvod, Big Brother, marijana, nemeš, seks, wc, šolja
Nikola Nemešević Nemeš navodno je odbio ponudu produkcijske kuće "Emotion" koja ga je htjela angažirati kao voditelja emisije "Sve za ljubav".

Emisija se bavi spajanjem i mirenjem ljubavnika te ispunjavanjem snova ljudima.

Ali, posao njegove suvoditeljice navodno je ponuđen njegovoj ljubavi iz BB kuće, Marijani Čvrljak koju je ostavio odmah nakon izlaska iz showa.

"Nemeš se odrekao angažmana čim je čuo da je posao nuđen i njegovoj partnerici iz kuće. Najsmješnije od svega je što Marijana nije dobila takvu ponudu, pa je Nikola bez ikakvog razloga odbio posao, zbog čega će se u budućnosti sigurno kajati", rekao je neimenovani izvor za srpski Kurir.

Očito se producenti svim silama trude da ponovo spoje Marijanu i Nemeša, pa da ljubav na kraju ipak pobijedi, baš kako u to vjeruje ekipa emisije čiji je moto "volite nekog i neka netko voli vas".