Mostar Summer Fest počinje uz domaće bendove na pozornci

30.05.2014
1/2

Uz već najavljeni službeni line up Mostar Summer Festa, iz organizacijskog tima poručuju kako su ponosni reći da će i ovaj Fest početi sa svirkom domaćih bendova na glavnoj pozornici.

Tako će publika u petak 27.6. uz Marčela i Iskaz, Brkove te Bajagu i Instruktore od ranih večernjih sati moći slušati i mladi hercegovački band 'Nešto Između'.

„Tražili smo jedan mladi domaći bend koji je na dobrom putu prema afirmaciji i za kojeg smatramo da zaslužuje dijeliti pozornicu s nekim od vodećih glazbenih imena regije. Bend 'Nešto Između' koji već u prvoj godini svog djelovanja ima autorsku pjesmu 'Vraćam se' za koju su snimili i spot, se pokazao kao pravi izbor i sigurni smo da će uspjeti svoju energiju s pozornice prenijeti na publiku.", poručili su organizatori Festa.

Drugu večer Festivala 28.6. će, uz Edo Maajku, Jinxe i Partibrejkerse nastupiti grupa 'Predgrađe' koja će publiku podignuti na noge izvedbama pop-rock hitova. Ime su dobili po pjesmi 'Rođen u predgrađu' punk grupe Etiopija iz Srbije. Mogu se pohvaliti da nastuaju već punih 25 godina, točnije još od 1989. godine, a njeni osnivači su još uvijek dio benda.

„Ono što nam je drago reći jeste da smo uz našeg generalnog partnera - Bavaria pivo, uspjeli omogućiti publici da se 27. i 28.6. zabavljaju do kasno u noć, a samim time ćemo Festivalska vrata otvoriti već u poslijepodnevnim satima kako bi se svi posjetitelji mogli kroz druženje u chill out zoni zagrijati za pet, šest sati sjajnih nastupa naših izvođača jer #TiSiFest!.", dodali su organizatori.

 


loading...