Marijana Nemešu: Trebaš reći da si siguran, ideš mi na živce

Big Brother je ukućane probudio Duškovom izvedbe pjesme 'Glavo luda' Duška Čolića. U kupaonici su si 'vezani' međusobno prali zube, a Ema je tom prilikom ukorila Nemeša da bude malo nježniji.

Nakon što su Duško i Horvat ušli u ispovjedaonicu Horvat je Velikom Bratu rekao da je Duška uhvatilo ludilo.

- Oraspoložilo me kada sam čuo pjesmu i to što smo vezani - smijao se Duško.

Horvat je rekao da su mu najzanimljiviji Nemeš i Ema te da mu je žao Lestera jer ga boli uho pa se Bojana zbog toga tijekom noći morala probuditi i s njim ići na zahod.
'Ti si prije bizarna nego biserna'

Nemeš je šminako Emu, a kada ga je pitala da li je nešto zeznuo rekao joj je da je ona zeznuta odavno. Za to vrijeme Soraja i Nirmal su se sunčali i raspravljali o tome da će Dragana svoju otrovnu strijelu vjerojatno uputiti nekom od njih dvoje. Dok je Nemeš bio u sobi za pušenje, Ema mu je rekla da je ona biser što se tiče poigravanja s riječima u svakodnevnom govorou na što joj je on odgovorio da je prije bizarna nego biserna. Dok su stanari bili u dvorištu Ema i Nemeš su primijetili da je Veliki Brat uveo promjene u spavaćoj sobi tako što im je razdvojio krevete. Nemeš je komentirao kako nije tužan te da im je svima bolje otkako su svi u kući. Dodao je da je morao s Emom biti vezan i na otpadu da više sigurno ne bi bio u showu.
Dragana otrovnu strijelu uputila Nirmalu

Tada im se putem ekrana obratila Dragana.

- Moji komentari su suvišni, sve ste rekli svojim djelima i riječima. Izneneđena sam Horvatom jer me nominirao zbog toaletnog papira te Nemešom zbog licemjernog ponašanja i ogovaranja. Jedna osoba će morati raditi na svom tijelu jer nije radio na svom ponašanju, tijelu i ostalom. Mora napraviti 150 trbušnjaka dnevno i naučiti pjevati moju pjesmu 'Primadona'. Nirmal je u ispovjedaonici komentirao kako se super osjeća zbog Draganine otrovne strijele.

- Radit ću trbušnjake, očekivao sam ovo od Dragane, rekao sam već da se ne bih s njom družio vani, smetala mi je njena sujeta, kompeksi i ogovaranje. Mislim da je pjesma izvan svake pameti i niskog intelekta - rekao je.
Soraja: Nije me iznenadila Draganina otrovna strijela

Dodao je da mu je ok biti vezan za soraju, iako je ona cijeli život bježala od vezanosti. Nemeš je Marijani dao da vidi sliku njegovih roditelja, a ona je rekla kako su joj baš lijepi. Soraja je u ispovjedaonici rekla je da je nije iznenadila Draganina otrovna strijela jer su Nirmal i ona to i očekivali. Nakon toga je Velikog Brata pitala može li dobiti čepiće kako ne bi morala slušati Draganinu pjesmu, no on joj nije pristao ispuniti tu želju.
Marijana Nemešu: Samo te molim ostani uz mene

Nemeš je za to vrijeme zamišljao kako bi izgledao nejgov zajednički život s Marijanom i njezinom kćerkom.

- Trebaš reći ja sam siguran. Ideš mi na živce - rekla mu je Marijana.

Rekao je da zna što on želi, a ona je rekla da je s druge strane sve kompliciranije. Rekao joj je da će sve srediti, a ona ga je zamolila da samo ostane uz nju. Ema je u ispovjedaonici rekla kako se Nemeš i ona super slažu.

- Super je, počeli smo pričati što nam se dogodilo u životu, zbližili smo se, znamo da smo oboje pogriješili- rekla je Ema.

Nakon što je Radašin smočio svoj mikrofon prekršio je zakon Big Brothera pa im je novčana nagrada smanjena za tisuću i pol eura.
'Prejela sam se, možda sam trudna'

- Ja se osjećam kao svijeća - rekla je Ema dok je pokraj nje bili Marijana i Nemeš.

Marijana je komentirala kako se prejela i da je možda trudna. Nakon što su izašli u dvorište Marijana je komentirala kako joj je Soraja ok cura iako misli da je jako tvrdoglava. Dodala je da joj Dragana nije 'sjela' jer joj je prazna cura. Bojana je rekla da Soraja nije tip osobe s kojom bi se ona družila i izvan kuće. Nemeš je za to vrijeme u bazenu Emu učio plivati. Ukućani su zatim na ekranu gledali Draganu koja je pjevala svoju pjesmu 'Primadona'.

- Jedva čekam da se družimo vani - rekla je Marijana, a Nemeš je zaključio da će tinejdžerice biti razočarane i neće glasovati za njega jer više neće biti sam kad izađe iz kuće. Nakon toga opet je započela 'akcija' Marijane i Nemeša pod plahtama dok su ostali ukućani spavali.

izvor: 24sata.hr