Marčelo dolazi na Mostar Summer fest

Mostar Summer Fest, Marcelo

Podsjetimo, za petak 27.6. su najavljeni bendovi Elemental, Brkovi te Bajaga i instruktori, dok nas u subotu očekuju Edo Maajka, Jinxi i Partibrejkers. Redom sve imena koja već dugo vremena nisu nastupala u ovom gradu, što znači da će zasigurno probuditi veliki interes publike. Dodamo li k tomu još i činjenicu da Bajaga sa svojim instruktorima ove godine obilježava čak 30 godina svog rada, baš kao i legendarni Partibrejkerski zabava je zagarantirana.

Ono što iz organizacijskog tima poručuju jeste da će doći do promjene u prvotno najavljenoj postavi izvođača zbog nemogućnosti dolaska benda Elemental. „Tako je, line-up za petak je doživio malu promjenu, a radi se o tome da je bend Elemental nažalost spriječen doći na Festival. No, zato je naša publika dobila priliku čuti odličnog Marčela koji će se u petak 27.6. na pozornici Mostar Summer Festa pridružiti Brkovima i Bajagi. Obzirom da će Marčelo nastupiti s bendom Iskaz, vjerujemo da će se energija od 10ak glazbenika, koliko će ih tada biti na pozornici, itekako proširiti Kantarevcem.", poručili su organizatori.

Podsjećamo, prije pad dana je na njihovoj službenoj stranici  www.mostarsummerfest.com objavljen i natječaj za volontere, a potvrđuju kako će na vrijeme biti poznate i pojedinosti o ulaznicama.

FEEL YR V:BE!