Zvijezda seksa kod Beogradske arene u velikom bratu!

...pričaju njeni prijatelji, postoji mogućnost i da se pojavi u najnovijem reality showu „Veliki brat“!„Ona se skriva na sigurnoj lokaciji van Beograda, gdje je čuvamo od medijske pompe. Na telefon se ne javlja gotovo nikome, osim na provjerene brojeve svojih prijatelja i jedva čeka da sve ovo oko snimka prođe. U dogovoru s obitelji, odlučila je da nikoga ne tuži, već da pusti da se sve riješi samo od sebe" - ispričao je njen prijatelj za Alo.

„Djevojka se sprema da postane stjuardesa i ovo joj nikako ne ide u prilog na putu do ostvarenja sna. Perfektno govori engleski i italijanski, atraktivna je i da nije bilo ovog skandala, sigurno bi postala stjuardesa. Ipak, nada se da ovo neće potrajati i zato je već nekoliko dana na selu, daleko od cijele frke - zaključuje blizak prijatelj Elizabete M.

„Spominjao se njen ulazak u show „Veliki brat", ali ne znamo da li je pristala - izjavili su njeni prijatelji.

Policijski snimak od petnaestak minuta, snimljen 24. travnja 2010, na kojem Elizabeta i M. S. (24) upražnjavaju gotovo filmske scene seksa na automobilu ispred „Arene" i dalje je jedan od najgledanijih na internetu, a forumi su preplavljeni kako odobravanjem „poza", tako i moralnim pridikama.


I Elizabetin partner s vrućeg video-snimka M. S. se skriva od javnosti.

„Promijenio je karticu i samo nekoliko prijatelja ima njegov novi broj. Želio je da se povuče dok sve ovo ne prođe jer su mu roditelji već napravili priličan problem zbog čitavog skandala. Rekli su mu da ih je razočarao i svako novo pojavljivanje u medijima bi samo pogoršalo već napetu situaciju u njegovoj obitelji - zaključuje prijatelj mladića sa snimka.