Znakovi koji pokazuju da je on nesretan s vama

ljubav

1. Često započinje svađe

Svađanje je sasvim normalna pojava u svakoj vezi, dokle god ono nije prečesto te ne podrazumijeva niske udarce. No, ako ste u posljednje vrijeme primijetili kako on svako malo započinje svađe, čak i kad nema valjanog razloga, to bi mogao biti znak kako nije više zadovoljan vezom.

2. Odsutan je većinu vremena

Ne sluša vas, ništa mu više nije zabavno, većinu vremena je na mobitelu, kada je s vama... Nemojte ignorirati ove male znakove, jer vam mogu reći puno o tome što mu je u glavi.

3. Radi sve više stvari bez vas

Ako je za svoju obitelj, prijatelje, kolege pa čak i poznanike postao dostupniji nego za vas, vrijeme je da porazgovarate s njim. Iako je važno da svako od vas ima vremena za sebe, i dalje morate provoditi vrijeme skupa, ako želite da stvari funkcioniraju.

4. Počele su ga živcirati sitnice

Jeste li primijetili kako ga u posljednje vrijeme nerviraju i male stvari? To je vjerojatno zato što više nije sretan kao prije, no iz nekog razloga vam to ne želi direktno reći.

5. Više se ne trudi

Nekad vam je priređivao iznenađenja, vodio vas na spojeve, zanimao se oko vaših hobija i interesa, slušao vaše probleme. no sada se niti ne sjećate kada je napravio išta od toga. Još je gore, ako ste mu prigovorili, no on i dalje nije ništa promijenio.

6. Počeo je biti tajnovit

Ako je počeo skrivati stvari od vas te se drugačije ponašati, budite sigurni da se nešto događa, i to loše po vas pa je vrijeme da reagirate.

Izvor: index.hr