Znakovi da je i ona imala seks prošlu noć

telefon

Ako i niste prepoznali znakove, velika je vjerojatnost da će vam se i sam pohvaliti, pogotovo ako je nakon dugog flertovanja konačno ulovio djevojku koja mu se sviđa.

Što je sa ženama?

Kako prepoznati da je i ona vidjela akciju prošle noći? Standardni znakovi poput tragova na vratu i raščupane kose nisu baš legitimni znakovi pa smo stoga proučili kako barem nešto znati i o toj temi. Barem sa znanstvene strane.
1. Više vas privlači

Što ima više aktivnosti u njezinom životu, njezino tijelo pušta više feromona, kemijskih glasnika kojima je cilj privući suprotni spol. Zapravo, ako stojite pored nje i osjetite vaš motor kako se pali, velika je vjerojatnost da je imala seks prošlu noć. Istraživanje pokazalo :)
2. Sretnija je

Istraživanje na 15 tisuća ljudi pokazalo je kako su oni koji su imali seks 2 ili 3 put tjedno, 55% sretniji od onih koji su "suhi". Zato promatrajte te znakove, pogotovo ako je sretnija nego inače.
3. Izgleda zgodnije nego inače

Sami znanstvenici su dokazali kako je ljudsko tijelo puno zdravije ako prakticira seks. Mišići se razgibaju dok se pokrene krvotok što je uvijek dobro. Promotrite da li je više zgodnija nego inače, a nije upisala nikakav novi tečaj za vježbanje.
4. Naspavana je

Žene nakon orgazma imaju 30% više hormona prolaktina, koji je pak zadužen za naš lakši ulazak u duboki san. Duboki san = dobar san. Ako je vidite naspavanu i ornu za posao, možda je nakon seksa odlično spavala.
5. Manje je zahtjevna

U ovom slučaju uključuje se hormon oksitocin, koji će je učiniti zadovoljnijom te neće biti toliko razdražljiva. Ovaj znak ćete vjerojatno najlakše prepoznati.