Žene najčešće maštaju o ...

seksi predmeti, tange, korzet, ruskinja, nevinost, prodaja, seksualne fantazije, seksualne navike, za žene i muškarce, seks, ovisnost o seksu, Masturbacija , seks prakticiranje, more, dečko, internet, nevinost
Seksualnost dolazi kao šarena lepeza sklonosti, preferencija, ukusa i maštarija, no kada su ove potonje u pitanju, čini se kako većina žena često mašta o istoj stvari, bez obzira na to koliko svi mi mislili da su naše seksualne fantazije jedinstvene.

Grupa znanstvenika provela je istraživanje o seksualnim maštarijama te je rezultate svoje studije objavila u magazinu 'The Journal of Sexual Medicine'. 1516 ispitanika dobilo je listu od čak 55 najrazličitijih seksualnih maštarija (od seksa s više partnera do seksa koji je uključivao objekte i životinje) te su svaku maštariju trebali ocijeniti prema intenzitetu i onu najdražu opisati što je detaljnije moguće.

Kao najpopularnija maštarija kod oba spola istaknuo se seks koji uključuje romantične osjećaje (a taman ste pomislili kako će biti nešto prljavo...), a neočekivani seks i seks na neobičnim mjestima također su bili pri vrhu ljestvice popularnosti.

No, ono što je zanimljivo je da je čak 65% žena odabralo seksualnu potčinjenost kao jednu od omiljenih seksualnih maštarija. Više od 52% žena odlučilo se za različite varijante vezanja, 36% mašta o spankingu, a 28,9% mašta o tome da ih se prisiljava na seks.

Samo da se zna da i frajere pale ovakve maštarije, no oni ipak prednost daju maštarijama o oralnom seksu, seksu izvan braka, seksu s nekoliko žena i ejakulaciji po tijelu partnerice.

Još jedna zanimljivost je da je polovica žena koja je seksualnu potčinjenost odabrala kao omiljenu maštariju priznala kako zapravo ne bi voljele ostvariti svoje maštarije, a što nije slučaj s frajerima koji su znatno skloniji pretvoriti svoje maštarije u stvarnost.