Žene jasne: Ako bi muškarci radili ovih 10 stvari, nikad ne bismo odbile s*ks...

podsmjeh

Čak i žene s najjačim libidom na svijetu nekada nemaju volju za seksom, zbog umora, nekog problema koji ih muči ili najobičnije sitnice.

Ipak, dame su istaknule da im je veoma bitno kako se partner ophodi prema njima, te da postoje situacije kada sigurno ne bi mogle tek tako da odbiju seks.

Zato donosimo kratko uputstvo kako bi to, po mišljenju mnogih dama, muškarci trebali da se ponašaju.

TOP 10

1. Zavode vas tijekom cijelog dana. Žene su izrazile želju da muškarci tijekom cijelog dana tretiraju kao kraljicu, odnosno zavode ih od ranog jutra. Umjesto da skače na njih kad god im se pruži prilika, one žele da im spontano ukazuju pažnju i posvećuju komplimente.

2. Uvode predigru. Nježnom, ali strastvenom poljupcu nijedna dama ne može da odoli. On je intiman i podstiče maštu.

3. Pružaju vam oralni seks. Baš kao i muškarci, mnoge žene obožavaju oralni seks. Uostalom ako muškarci žele da ga dobiju, treba da ga i daju, zar ne?

4. Romantični su. Ne postoji žena koja neće "pasti" na neki romantičan čin. To može biti cvijeće, čokolada ili seksi poruka koju vam je ostavio na krevetu.

5. Diraju prava mjesta. To ne moraju da budu standardne erogene zone. Muškarac treba da istraži šta vas najviše uzbuđuje, kako bi vam pružio pravi užitak.

6. Rade kućne poslove. Kućni poslovi poput pranja suđa, iznošenja smeća i usisavanja možda nisu sinonim za seks, ali žene obožavaju da vide muškarca u ovakvim „akcijama" I smatraju to nevjerojatno seksi.

7. Sređuju intimne djelove tijela. Mnogi muškarci očekuju od svojih partnerki da budu stalno uredne i depilirane, a žene su se složile da je to jednako poželjno i za njih. Naravno, ne moraju da uklone sve dlake, ali uredno i podšišano intimno područje bi bilo sasvim uredu.

8. Uvijek se trude da se osjećamo posebno. Ovo je poznata stvar, a muškarci je tako često zaborave. Dakle, što više komplimenata i pohvala, zbog kojih će se žena osjećati posebno.

9. Masiraju nas. Masaža na kraju dana? Neprocjenjivo iskustvo. Ujedno, to je odlična predigra za seks, a žene će tu zahvalnost itekako pokazati.

10. Paze na svoj izgled. Ne očekuju sve dame od jačeg pola da budu uvek besprijekorni, ali osnova higijene je ključna. Redovno tuširanje, čista garderoba i njega lica i tijela su im veoma bitni.